De poort kan weer op slot.

Beste leden,

Sinds dinsdag 20 februari 2018 is het weer mogelijk om de poort op slot te doen. Mocht je voor een gesloten poort staan, dan kun je deze met je tennispas openen. Je moet de pas door de paslezer halen, hierna heb je 10 seconden om de poort te openen.

Het bestuur

‘Hoe kan ik mijn gebruikt frituurvet wegdoen?’ Veel mensen vragen zich dat af. 

Naast het paviljoen staat een gele container waarmee we frituurvet kunnen inzamelen. Hiermee kunnen we extra inkomsten voor onze club genereren. Het gebruikte frituurvet wordt dan op een duurzame manier gerecycled tot biodiesel.

Door het inzamelen van het frituurvet van onze leden kunnen we misschien wel tot €1.000,00 per jaar scoren. (Hoe meer vet we verzamelen hoe hoger het bedrag wordt!)

Iedereen die thuis een frituurpan heeft zal van tijd tot tijd het frituurvet moeten verversen. Bewaar daarom de originele verpakking. Schenk het vet bij verversen terug in de originele verpakking en doe deze in de gele container bij het paviljoen. (De container komt op het plaatsje links langs de toegangsweg naar het paviljoen [achter de coniferen].)

Resumé: Gooi uw opgebruikte frituurvet niet in de kliko of riool , maar deponeer het in de gele container naast het paviljoen. Goed voor het millieu èn voor onze clubkas.

Kijk voor meer informatie op www.vetrecyclehet.nl

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.