Open Vijf Eiken toernooi met NRT

Clubhuis
13-7-2019 00:00 - 21-7-2019 00:00

Vanaf zaterdag 13 juli is het raak op het tennispark in Rijen. Dan is het openingsweekend van het Wilkin Sports Open Vijf Eiken Tennistoernooi 2019. Alle tennisliefhebbers uit de regio met de speelsterkte 2 tot en met 8 kunnen nu inschrijven. Senioren kunnen ook kiezen voor de 35+ variant. De single is op basis van actuele rating, voor de dubbel wordt ingeschreven op vaste speelsterkte. 

Na de succesvolle gouden editie van vorig jaar is de opzet van het toernooi hetzelfde gebleven. Wel nieuw dit jaar is de uitbreiding van het tennisevenement met een open juniorentoernooi. De jeugd uit Rijen en omgeving kan nu ook meespelen in het gezelligste toernooi van Brabant. 

Met Nationaal Ranglijst Toernooi garantie op spectaculair tennis 
Het toernooi heeft ook dit jaar de hoogste status van nationaal ranglijsttoernooi. Deze status staat garant voor de deelname van tennissers uit de top 50 van Nederland. Er wordt elke dag op het scherpst van de snede gespeeld. Voor toeschouwers betekent dat volop genieten van snoeiharde aces, vlijmscherpe volleys en tactisch hoogstaand spel. 
 
Met dank aan de sponsors die TC Cash ook dit jaar weer ondersteunen bij het Wilkin Sports Open Vijf Eiken, zijn alle wedstrijden gratis te bezichtigen. Het Open Vijf Eiken is al jaren een toernooi waar toptennis en gezelligheid hand in hand gaan. Dat wil je niet missen, als speler of als toeschouwer. 

In het weekend van 20 en 21 juli staan de finales voor alle categorieën op het programma. 
Inschrijven NRT-toernooi
Inschrijven Open toernooi
Inschrijven Jeugdtoernooi

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 222 062

Address

Sportparkweg 11
5121 MP Rijen