Jaarverslagen

 

2014

In de vergadering van het bestuur van TC Cash werd op 14 maart 2014 ingestemd met het oprichten van een club van 100. De uitgangspunten en voorwaarden werden vastgesteld. De voorzitter van de sponsorcommissie, Roy Gagliardi, nam de organisatie op zich. Na een aanvankelijk onzekere start (zouden leden zich voor een cv100 wel interesseren?) melden zich toch 52 leden/sponsoren aan. Een geweldig begin.

Op 7 november van dit jaar was de 1e clubavond voor de leden een feit. Het sponsordoek met daarop alle namen van de leden werd feestelijk onthuld. De organisatie was in handen van Inno Kalverboer en Peter van Breugel. De avond werd aangekleed met een tennisactiviteit, door ’t Vermaeck verzorgde hapjes en de ‘zingende barmannen’.

Uit de door het bestuur ingebrachte bestedingsdoelen kozen de leden om de sponsorbijdrage te besteden aan het opknappen en verdere inrichting van het paviljoen.

2015

Het succes van de Cv100 zet door en het ledenaantal stijgt van 52 naar 61 leden. De clubavond vond op 6 november plaats. Een supergezellige avond waarbij ieders tennisvaardigheden werden getest op een gevarieerd parcours met daarna een lekkere barbecue (dankzij Baans Catering), een drankje een leuke muziek. Met dank aan Ellen Aarts en Richard de Hoogh.

De sponsorbijdrage ging dit jaar naar de aanschaf van nieuwe bankjes op de tennisbanen. 

2016

Drie jaar na de oprichting van de Cv100 is het ledenaantal gestegen van 61 naar 76 leden. Inno Kalverboer en Peter van Breugel organiseren de jaarlijkse clubavond op 8 oktober 2016. Op de vooravond wordt er een leuk potje getennist volgens het ‘toss-principe’. Wine & Bubbles serveren lekkere aperitiefjes. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Geert Leijten met muziek ´van eigen bodem´. De inwendige mens werd versterkt door Niels Baans die voor superheerlijke broodjes (haring, bockworst en beenham) had gezorgd.

De sponsorbijdrage van de Cv100 wordt dit jaar besteed aan enkele tribunebanken, het opknappen van enkele bestaande zitbanken en de aanschaf van een koelkast.

2017

De doelstelling van 100 leden wordt nog net niet gehaald. Met een aanwas van nog eens 16 leden stijgt het ledenaantal naar 92.

Peter en Robbin Oerlemans waren de vrijwilligers die op 7 oktober de organisatie van de clubavond in handen hadden. Met een bijzonder potje tennis op de vooravond, een top DJ en lekkere broodjes van Baans Catering werd de avond een grandioos succes.

Ook dit jaar kon de Cv100 weer een aanzienlijke financiële bijdrage leveren in de aanschaf van nieuw meubilair voor het buitenterras.

2018

De mede oprichter en kartrekker van de Cv100 van het eerste uur Roy Gagliardi draagt het stokje over een tussentijds gevormd bestuur (Richard de Hoogh, Peter Oerlemans en Peter van Breugel). Bij de overdracht op 14 maart 2018 bedroeg het ledenaantal 100.

Op 6 oktober 2018 beleefde we de lustrumviering (5 jaar) van de Cv100. Roy werd bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren en werd samen met Ineke in het zonnetje gezet. Door hem is de Cv100 uitgegroeid tot één van de grote sponsoren van TC Cash.

De clubavond werd georganiseerd door Kim Hendriks en Richard de Hoogh. De ingrediënten van de avond bestonden uit blindtennis. Hierbij is er een zwart zeil gespannen over het tennisnet op een hoogte van 2,15mtr. Hier is de tegenstander niet te zien en weet wist je ook niet waar de tegenstander gepositioneerd stond op de baan. Alle spelregels zijn bij het blindtennis hetzelfde als bij het gewone tennis. Er is in 2 rondes gespeel en het blindtennis zag er makkelijker uit dan het leek. Over het algemeen werden de regels goed gehanteerd waar er hier en daar een bal iets anders werd beoordeelt dan zou moeten. Al bij al een sportieve inzet van alle deelnemers. 
 
Na het blindtennis was er gelegenheid voor het opfrissen en het klaar maken voor de feestavond van de Club van 100. Voor de feestavond los ging moest er gestemd worden op de doelen die een warm hart toegedragen worden door de Club van 100 en waar volgens de Club van 100 het sponsorgeld van naar toe zou moeten. De keuzes die gemaakt zijn om te adviseren aan het bestuur voor de doelen om de sponsorbijdrage aan de tennisvereniging te besteden zijn:
  • het opknappen van de zitplaatsen voor toeschouwers bij baan 6
  • het aanschaffen van hoge bartafels voor het paviljoen.
Het bestuur van TC Cash zal aan de slag gaan om de juiste invulling te geven van de goede doelen die zijn gekozen door de Club van 100.
 
Een muzikale DJ heeft de avond muzikaal omlijst en er is een projectie van alle namen van de leden van de Cv100 in de vorm van een lasershow voor bij gekomen. Voor de innerlijke mens was onder andere overheerlijke saté en vanuit de satékar van de foodtruck Hupsaté. Het jaarlijkse feestje van de Club van 100 is tot in een klein uurtje doorgegaan.
 
De volgende editie van de feestavond van de Club van 100 in 2019 zal een week eerder vinden dan jullie gewend zijn. Wij hebben gemerkt dat de week die normaliter gekozen wordt er veel activiteiten zijn vandaar dat er gekozen is voor een week eerder.
 

2019

De datum van de feestavond in 2019 staat vast op de datum 28-09-2019, noteer dit alvast in je agenda. De organisatie van de feestavond van de Club van 100 in 2019 wordt voor rekening genomen van Kim Hendriks en Ellen Aarts.