Jaarverslagen

2014

In de vergadering van het bestuur van TC Cash werd op 14 maart 2014 ingestemd met het oprichten van een club van 100. De uitgangspunten en voorwaarden werden vastgesteld. De voorzitter van de sponsorcommissie, Roy Gagliardi, nam de organisatie op zich. Na een aanvankelijk onzekere start (zouden leden zich voor een cv100 wel interesseren?) melden zich toch 52 leden/sponsoren aan. Een geweldig begin.

Op 7 november van dit jaar was de 1e clubavond voor de leden een feit. Het sponsordoek met daarop alle namen van de leden werd feestelijk onthuld. De organisatie was in handen van Inno Kalverboer en Peter van Breugel. De avond werd aangekleed met een tennisactiviteit, door ’t Vermaeck verzorgde hapjes en de ‘zingende barmannen’.

Uit de door het bestuur ingebrachte bestedingsdoelen kozen de leden om de sponsorbijdrage te besteden aan het opknappen en verdere inrichting van het paviljoen.

2015

Het succes van de Cv100 zet door en het ledenaantal stijgt van 52 naar 61 leden. De clubavond vond op 6 november plaats. Een supergezellige avond waarbij ieders tennisvaardigheden werden getest op een gevarieerd parcours met daarna een lekkere barbecue (dankzij Baans Catering), een drankje een leuke muziek. Met dank aan Ellen Aarts en Richard de Hoogh.

De sponsorbijdrage ging dit jaar naar de aanschaf van nieuwe bankjes op de tennisbanen. 

2016

Drie jaar na de oprichting van de Cv100 is het ledenaantal gestegen van 61 naar 76 leden. Inno Kalverboer en Peter van Breugel organiseren de jaarlijkse clubavond op 8 oktober 2016. Op de vooravond wordt er een leuk potje getennist volgens het ‘toss-principe’. Wine & Bubbles serveren lekkere aperitiefjes. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Geert Leijten met muziek ´van eigen bodem´. De inwendige mens werd versterkt door Niels Baans die voor superheerlijke broodjes (haring, bockworst en beenham) had gezorgd.

De sponsorbijdrage van de Cv100 wordt dit jaar besteed aan enkele tribunebanken, het opknappen van enkele bestaande zitbanken en de aanschaf van een koelkast.

2017

De doelstelling van 100 leden wordt nog net niet gehaald. Met een aanwas van nog eens 16 leden stijgt het ledenaantal naar 92.

Peter en Robbin Oerlemans waren de vrijwilligers die op 7 oktober de organisatie van de clubavond in handen hadden. Met een bijzonder potje tennis op de vooravond, een top DJ en lekkere broodjes van Baans Catering werd de avond een grandioos succes.

Ook dit jaar kon de Cv100 weer een aanzienlijke financiële bijdrage leveren in de aanschaf van nieuw meubilair voor het buitenterras.

2018

De oprichter en kartrekker van de Cv100 van het eerste uur Roy Gagliardi draagt het stokje over een tussentijds gevormd bestuur (Richard de Hoogh, Peter Oerlemans en Peter van Breugel). Bij de overdracht op 14 maart 2018 bedroeg het ledenaantal 100.

Op 6 oktober 2018 beleefde we de lustrumviering (5 jaar) van de Cv100. Roy werd bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Door hem is de Cv100 uitgegroeid tot één van de grote sponsoren van TC Cash.

De clubavond werd georganiseerd door Kim Hendriks en Richard de Hoogh. De ingrediënten van de avond bestonden uit blind tennis, een goede DJ, projectie van alle namen van de leden van de Cv100 in de vorm van een lasershow en overheerlijke saté vanuit de satékar die het tennispark aandeed.

Er werd voor gekozen om de sponsorbijdrage aan de tennisvereniging te besteden aan het opknappen van de zitplaatsen voor toeschouwers bij baan 6 en om hoge bartafels aan te schaffen in het paviljoen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-222062

Address

Sportparkweg 11
5121 MP Rijen
Nederland