Lid worden

Tennissen leer je sneller door het veel te doen, onze activiteiten lenen zich daar uitstekend voor. Ook beginnende tennissers kunnen meteen aan die activiteiten meedoen. De activiteiten kun je terug vinden op de website of in de KNLTB.ClubApp

Het lidmaatschap brengt voor seniorleden (vanaf 18 jaar)de verplichting met zich mee om bardienst te draaien. Je vindt hier alle informatie over de bardienst

Lid worden 
Je kunt lid worden bij TC Cash op 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Je kunt je aanmelden via dit formulier. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst. Twijfel je nog over het nemen van lessen, dan kun je eerst kiezen voor proeflessen. Nog vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat: Gerdie Schellekens, Architect Aartsplein 3, 5121 XX Rijen, telefoon: 06-47918141 of per e-mail.

Contributie
De contributie wordt jaarlijks in de Algemene Ledenvergadering vastgesteld.  Zie hiervoor de pagina Contributie.

Verschillende competities
De KNLTB organiseert verschillende competities per jaar: Voorjaar, najaar en winter. Voor elke competitie kan de vereniging teams inschrijven, maar dat moeten ze wel zo’n 3 maanden van te voren doen. Dat betekent dus ook dat de deelnemers zich 4-5 maanden voor de start van de competitie moeten aanmelden bij de vereniging. Via de website, de nieuwsbrief en via de trainer krijg je op tijd een bericht hierover. De trainer maakt samen met de Technische Commissie de indeling van de jeugdcompetitieteams, senioren schrijven als team in voor de competitie.
In de competitie speel je zowel uit- als thuiswedstrijden. Bij de jeugd moet altijd 1 van de ouders de begeleider zijn van het team. Er zijn speciale regels voor de verschillende soorten competities. De KNLTB stuurt deze naar de tennisclubs, zodat deze hun deelnemers goed kunnen inlichten over de spelregels van de competitie. Ook kun je de competitieregels terugvinden op de site van de KNLTB.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-222062

Address

Sportparkweg 11
5121 MP Rijen
Nederland