Afkopen bardiensten 2021

11 januari 2021


We bieden alle leden (die een bardienst moeten draaien) de mogelijkheid aan om aan het begin van het jaar in een keer de bardiensten af te kopen. Via onderstaande link kunnen de twee bardiensten voor 2021 afgekocht worden voor een bedrag van 60 euro. Door voor 1 februari 2021 gebruik te maken van deze betaallink, zijn de bardiensten voor 2021 in een keer “vervuld”. De vereniging neemt in dat geval namelijk de taak op zich om via de zgn. reservepool (betaalde) invallers te regelen.

Als bestuur hopen we overigens dat het overgrote deel van onze leden zijn bardiensten gewoon draait, omdat dit past bij de club die TC Cash wil zijn. Verder zal de nu al bestaande mogelijkheid om via de reservepool op ad hoc basis zelf een vervanger te regelen, ook in 2021 blijven bestaan.

We willen jullie ook wijzen op de openstaande vacatures in de diverse commissies. In de meeste gevallen is het vervullen van een taak binnen een commissie genoeg voor een bardienstvrijstelling. Op de website in het menu clubinfo, kun je de pagina met vacatures vinden.

Tot slot: mochten er wellicht door deze berichtgeving leden zijn, die zich willen aanmelden voor de reservepool, dan kunnen die contact opnemen met VZ barcommissie via [email protected]

LINK OM BARDIENSTEN VOOR 2021 AF TE KOPEN

Bestuur TC Cash.

Nieuwscategorieën