Bardienstinschrijving 2020 geopend.

14 december 2019


De dienstenplanner voor 2020 is vrijgegeven. Vanaf nu kun je weer inschrijven voor bardiensten. Meer informatie over de bardiensten vind je hier. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, zijn de diensten dit jaar korter, zal de bar tijdens de seniorencompetities door de competitieteams zelf worden verzorgd en zijn er ook poetsdiensten beschikbaar. Ieder lid met bardienstplicht moet gedurende 2020 2 bardiensten/keukendiensten vervullen of 3 poetsdiensten.

Leden die zelf geen bardiensten invullen, krijgen op enig moment bardiensten toegewezen. Toegewezen bardiensten zijn (evenals zelf ingevulde bardiensten) te allen tijde de verantwoordelijkheid van het betreffende lid. Als hij/zij de bardienst niet zelf kan vervullen, zal hij/zij zelf voor vervanging moeten zorgen. Dit kan door te ruilen met anderen of het inschakelen van de reservepool. Probeer echter te voorkomen dat je een bardienst toegewezen krijgt op een tijdstip dat jou niet uitkomt en vul zelf bardiensten in.

Bardienstvrijstelling.
Alle leden die in aanmerking komen voor het vervullen van een bar(poets)dienst in 2020  krijgen via de mail nog apart bericht. Hier staat nog een keer duidelijk uitgelegd hoe je moet inschrijven via de dienstenplanner. Mocht je onterecht een uitnodiging krijgen voor het invullen van een dienst, laat het ons dan even weten, door een e-mail te sturen naar [email protected]

Is er een alternatief?
Naast het ruilen of het iemand benaderen van de reservepool, kun je ook als vrijwilliger aan de slag. Er zijn een aantal vacatures binnen de vereniging.
Zo zijn we op zoek naar leden om de padel commissie vorm te geven en bestuursleden voor de sponsor en toernooicommissie.
Meer weten kijk dan eens op de pagina vacatures op de website.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen