De inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2022 (tennis) staat open.

31 oktober 2021


Inschrijven voor de KNLTB tennis voorjaarscompetitie 2022 is vanaf heden mogelijk. Laten we hopen dat we na 2 jaar weer een normale voorjaarscompetitie gaan krijgen.

De inschrijving staat open voor:

  1. Senioren
  2. 8&9Tennis (opstapcompetitie op donderdag- of vrijdagavond voor beginnende spelers), lees hier mee
  3. Jeugd 13 t/m 17

Jeugdleden (tenniskids en junioren 11 t/m 14) hoeven niet ingeschreven te worden. Zij spelen automatisch voorjaarscompetitie.

In 2022 is er een aantal competitievormen bij gekomen. Het gaat om:

  1. Dames Dubbel 50+ op vrijdagmiddag
  2. 8&9 tennis op vrijdagavond

Check ook even de competitievormen op zaterdag en zondag. Er zijn nu competitievormen waardoor je niet meer een hele dag van huis hoeft te zijn. 

Voordat je gaat inschrijven, is het goed om te weten dat de vrijdagavondcompetitie in 2022 verandert. Met ingang van 2022 zal de voorjaarscompetitie op vrijdagavond om de week gespeeld gaan worden. 

Wat houdt  'Om de week spelenop vrijdagavond precies in?
Teams spelen om de week competitie. De gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april. De heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.

  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set;
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken; 
  • De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.

Indien er meer teams worden ingeschreven dan de baancapaciteit toelaat, gaan we loten. Hierbij wordt geen rekening gehouden met verworven ploegrechten en heeft ieder team evenveel kans om ingeloot te worden.

Heb je nog vragen stuur een e-mail naar [email protected]

NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER

Robert Bakkers en Bert Vriens

 

Nieuwscategorieën