Inschrijven jeugdcompetitie voorjaar 2019

18 december 2018


Het heeft even geduurd, maar vanaf heden kun je inschrijven voor de diverse competities die er voor de jeugd worden aangeboden. Dit zijn : 

  • Rood/Oranje competitie 
  • Groene competitie 
  • Zondag (10-14 jaar) gemengd / meisjes / jongens 
  • Zaterdag (11-17 jaar) gemengd (nieuwe in 2019)!!!! 
  • Zondag (11-17 jaar) gemengd / meisjes / jongens 
Ondanks de aankondiging dat TC Cash bezig is met een Alles in 1 pakket voor de jeugdleden (t/m 12) en deze op korte termijn zou gaan introduceren, is recentelijk gebleken, dat we  te weinig tijd hebben om dit goed uit te werken (o.a. invulling/kosten en afspraken met SimonTennis). We moeten namelijk voor 14 januari 2019 doorgeven met welke teams we competitie gaan spelen. 
 
Omdat we zorgvuldig willen zijn  is besloten om de introductie uit te stellen tot medio 2019. Hierdoor hebben we meer tijd en kunnen we het nieuwe abonnement beter uitwerken en jullie goed informeren.
 
Daarom het verzoek om voor 1 januari 2019 uw zoon of dochter in te schrijven voor een competitievorm. Je kunt je kind ook opgeven als invaller. Er wordt dan contact met je gezocht waar de voorkeur naar uitgaat.
 
De teamindeling voor Rood/Oranje/Groen en Zondag 10 t/m 14 jaar wordt door de jeugdcommissie in nauw overleg met de trainers gedaan.
 
TC Cash heeft besloten om de inschrijvingen van de competities 11 t/m 17 jaar op de zelfde wijze te laten verlopen als de volwassenen. Dit betekent voor de adolescenten, in de leeftijd tussen de 14 - 17 jaar, die competitie willen spelen, dat zij zich als team dienen in te schrijven. Wij hopen hiermee de administratieve last voor de verenging te verminderen en hiermee leuke, gezellige en succesvolle teams te gaan krijgen van spelers die elkaar kennen en op elkaar zijn ingespeeld. Wij vinden het belangrijk dat deze groep ook, net als volwassenen samen vooraf met elkaar de teamsamenstelling bespreken. Het team wordt ingeschreven door de captain van het team. (Bij voorkeur ook contactouder met e-mailadres vermelden)
 
Indien iemand nog geen team heeft, kan TC Cash hier eventueel in bemiddelen. Echter is dit geen garantie op een plek in een reeds bestaand team.
 
De INSCHRIJVING IS GESLOTEN
 
Met sportieve groet, 
Jeugd en Technische Commissie TC Cash 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-222062

Address

Sportparkweg 11
5121 MP Rijen