Inschrijven voor de KNLTB najaarscompetitie

21 mei 2019


Het is mogelijk om vanaf heden in te schrijven voor :

  • Senioren (teaminschrijving door de teamcaptain).
  • Jeugd (Rood/Oranje, Groen en 10 t/m 14, de  categorie 11 t/m 17 jaar  is als teaminschrijving door de teamcaptain
  • 8&9 competitie op donderdagavond en zondagmiddag - deze competitie zal de naam 8&9Tennis gaan voeren (inschrijven als team (minimaal 3 deelnemers)
  • Invaller of individuele inschrijving - je hebt in beide gevallen geen speelgarantie. We zullen wel ons best doen , om je in te delen als je individueel inschrijft

De inschrijving sluit op zondag 23 juni om 23.59 uur.

De inschrijving voor de competitie dient door de teamcaptain gedaan te worden. Er zijn wel een paar voorwaarde waar je rekening mee moet houden :

  • Een team moet minimaal bestaan uit 4 teamleden (inclusief de captain), bij 8&9 Tennis moeten er minimaal 3 spelers zijn in een team.
  • Als je na 1 juli 2019 je team terugtrekt zal hiervoor een boete van € 115,00 worden doorberekend aan het team. Dit bedrag zal hoger worden als het team wordt teruggetrokken, nadat het speelschema bekend is gemaakt.
  • Vol is vol, als er meer teams inschrijven dan de baanbezetting dit toelaat zullen we gaan loten.(De kans is op vrijdagavond aanwezig, in het voorjaar is er plaats voor totaal 16 teams)

Wederom gaan we de 8&9 competitie aanbieden op donderdagavond en zondagmiddag (vanaf 17.00 uur) Deze competitie is speciaal voor beginnende spelers in de 8 en 9 categorie.

Er worden 2 dubbelwedstrijden gespeeld, waarbij compact gespeeld wordt (beslissend punt bij 40-40 en 3e set is een super T-break).

Een team in de 8&9 competitie moet uit minimaal 3 spelers bestaan. De teamcaptain schrijft het team in. De samenstelling maakt niet uit, omdat in deze competitie alle combinaties mogelijk zijn. zo kan het voorkomen, dat een DD tegen een GD speelt. De voorkeur gaat echter uit naar teams van minimaal 4 spelers. Je bent dan minder afhankelijk van invallers (die je zelf moet regelen)

De boeteregeling (zoals hierboven beschreven, voor het terugtrekken van teams) geldt ook voor deze competitievorm.

De inschrijving is gesloten. Voor vragen stuur een e-mail naar [email protected]

De Technische commissie

Nieuwscategorieën