Inschrijving clubkampioenschappen 2019 geopend.

04 mei 2019


Van 15 juni t/m 22 juni voor alle leeftijden en categorieën

De toernooicommissie van TC Cash organiseert de clubkampioenschappen dit jaar in de week met het meeste daglicht. Doe mee aan dit altijd levendige toernooi. Vanaf zaterdag 15 juni t/m zaterdag 22 juni strijden junioren en senioren in alle speelsterktes voor de prijzen. Jongens en meisjes, dames en heren, enkel, dubbel en mix. De jeugd speelt aan het begin van de avond, de senioren in de avonduren. Ook is er weer de categorie 50+. Inschrijven kan tot vrijdag 7 juni 23.59 uur.

Voor veel leden is dit toernooi het hoogtepunt van het jaar. Alleen spelers van de eigen club doen mee. Voor de eeuwige roem natuurlijk. Want dat is het enige waar het om gaat, niemand levert bij verlies punten in voor de officiële ranking. ‘Nothing to lose!’ Dat zorgt bij voorbaat al voor een prettige sfeer op de banen. Sportiviteit en gezelligheid gaan dan ook elke keer hand in hand. De wedstrijden voor junioren en senioren staan gepland in één week. De jeugd heeft de kans om het op te nemen tegen de ouwetjes. Ouders en kinderen komen samen op de baan te staan, met of tegen elkaar. Dit kan in de speelsterkte 3 tot en met 6. Voor nieuwe leden is dit toernooi de ultieme gelegenheid om snel te integreren in de club. Niets zo eenvoudig als de tegenstander een paar weken later nog een keer uit te dagen voor een nieuwe partij. De toernooicommissie probeert in de planning rekening te houden met de historie van de deelnemers. Met andere woorden: je treft vaker nieuwe tegenstanders. Voor alle leden uit bouwjaar 1969 en eerder, is voor het eerst de categorie 50-plus in het leven geroepen.

Automatisch matchen
De dames en heren van de organisatie gaan tot het uiterste om alle leden de gelegenheid te geven om de krachten te meten met clubgenoten. Het uiterst flexibele reglement vindt je hieronder. Een paar belangrijke voorwaarden: voor junioren geldt de deelname aan drie onderdelen als bovengrens, voor senioren twee. Spelers (alle leeftijden) die op zoek zijn naar een dubbelpartner kunnen dit aangeven bij inschrijving. De match volgt dan automatisch.

Voor zover mogelijk probeert de toernooicommissie alle dubbel en mix onderdelen volgens het poulesysteem in te plannen. Dit betekent dat de kans klein is dat je al na één partij buitenspel staat. De wedstrijden gaan om twee gewonnen sets. Inschrijven kan via deze link.

De organisatie is bereikbaar via [email protected]

Mocht je problemen hebben met het inloggen op toernooi.nl , dan is het mogelijk om je inschrijving per e-mail te doen.

Stuur een e-mail aan [email protected] met daarin je naam, bondsnummer, welke catergorieen en in het geval van een dubbelspel ook de naam en bondsnummer van je partner. Je kunt ook aangeven dat je op zoek bent naar een partner. Vergeet niet eventuele verhinderingen door te geven.

Hieronder het reglement:

Zowel de senioren als de junioren spelen in dezelfde week om de titel TC Cash Clubkampioen 2019.
We beginnen op zaterdag 15 juni en de finales worden op zaterdag 22 juni gespeeld.
De wedstrijden van de junioren categorieën spelen op donderdag, vrijdag en zaterdag (finale dag.)

Je kunt inschrijven in de volgende categorieën:
• Groen t/m 12 - JE, ME, JD, MD, GD
• Geel 11 t/m 14 - JE, ME, JD, MD, GD
• Geel 11 t/m 17 - JE, ME, JD, MD, GD
• Senioren - HE, DE, HD, DD, GD (Ook voor junioren met speelsterkte 3 t/m 6)
• Senioren 50+ - HE, DE, HD, DD, GD

Er wordt dit jaar ingedeeld op basis speelsterkte / actueel rating.

Junioren die deelgenomen hebben aan de zondagcompetitie mogen zich inschrijven bij de senioren. Je moet wel minimaal speelsterkte niveau 6 aan kunnen.

Geef met het inschrijven jouw verhinderingen door (maximaal 2 doordeweeks). Verhinderingen welke nog tijdens de clubkampioenschappen worden opgegeven, zullen niet zonder meer geaccepteerd worden.
Als je de speeltijden doorgekregen hebt, ga er dan niet automatisch vanuit dat je op overige tijden niet meer hoeft te spelen. Voor het finaleweekend is het niet mogelijk verhinderingen op te geven. Indien dit een probleem mocht zijn, overleg dan bij inschrijving met de organisatie.

Senioren mogen voor maximaal 2 onderdelen inschrijven.
Junioren mogen voor maximaal 3 onderdelen inschrijven. Waarvan minimaal 1 inschrijving bij de junioren.

Dit jaar is het ook weer mogelijk om in te schrijven voor de dubbel of gemengd dubbel zonder dat je hiervoor een partner hebt. Bij inschrijving vul je bij partner “wanted” in. De organisatie zal dan proberen een partner voor je te vinden. Dit geldt voor zowel junioren als senioren.
Iedere deelnemer dient zelf in te schrijven.

Wil je voor 2 (senioren) / 3 (junioren) onderdelen inschrijven dan moet men het eerste weekend op beide dagen één of meerdere dagdelen beschikbaar zijn.
De organisatie behoudt zich het recht voor iemand hoger in te delen en onderdelen samen te voegen.

Als je tijdens de clubkampioenschappen nog aan een ander toernooi deelneemt, dan kun je alleen inschrijven voor het enkelspel.
De wedstrijden gaan om twee gewonnen sets.
De dubbel en mixed worden zoveel mogelijk in een poulesysteem gespeeld.
Bij slecht weer kunnen de wedstrijden verkort worden conform de reglementen van de KNLTB en wordt voorrang gegeven aan de enkelspelen.
De behaalde resultaten tijdens de clubkampioenschappen zijn NIET van toepassing op het DSS (Dynamische Speelsterkte Systeem) van de KNLTB.

De inschrijving sluit vrijdag 7 juni 2019 om 23.59 uur.

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. De organisatie is te bereiken via [email protected]tccash.nl.

Nieuwscategorieën