TC Cash kiest massaal voor aanleg padelbanen!

07 mei 2019


Tijdens de extra ledenvergadering op maandag 6 mei jl, is door de aanwezige leden massaal voor de aanleg van 2 padelbanen gestemd. De stemuitslag was 85 voor en 26 tegen.

We zijn als bestuur dan ook zeer blij met deze keuze en zullen alles in het werk stellen om van Padel een succes te maken.

De 2e stemronde over het inleveren van een baan  JA of NEE is in het voordeel van de JA-stemmers uitgevallen. 67 leden hebben voor ja, een baan inleveren gekozen  en 40 leden hebben hier voor nee gekozen.

Door de uitslag waarbij er padelbanen aangelegd gaan worden op een tennisbaan, zal er nu een keuze gemaakt over welke baan (locatie). De meerderheid van de aanwezige leden heeft aangegeven dit democratisch te willen doen en daarvoor een extra ledenvergadering te organiseren.

Het bestuur zal zich de komende dagen beraden over  de datum van deze extra ledenvergadering en op welke wijze we de keuze aan de leden gaan voorleggen.

Door deze extra stap , zal de aanleg van de padelbanen vertraagd worden . De verwachting is dat pas na de najaarscompetitie gestart kan worden met de aanleg van de padelbanen.

Nog bedankt voor jullie massale aanwezigheid.

Bestuur TC Cash

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen